DE global vista
BLOG

Welkom op de BLOG van Global Vista. Hier geven wij bij iedere virtuele tour een woordje uitleg over de beweegreden van de klant om met onze service aan de slag te gaan.

Volgen jullie mee ?

By Koen Van den Berghe

Patrick's vintageshop herzele

Patrick’s Vintageshop, tot enkele jaren geleden gekend als de ‘Oude Zagerij’, is een begrip in het pittoreske Herzele. De zaakvoerder Patrick Sterck staat er gekend als de specialist als het aankomt op oude antieke / vintage meubelen. Veel inwoners van Herzele en omstreken doen op Patrick ook beroep wanneer ze plots geconfronteerd worden met de leeggemaakt en opruim van een woning n.a.v. een plots overlijden in de familie of iets dergelijks. Patrick contacteerde Global Vista om zijn vernieuwde winkel en naamswijziging in de kijker te plaatsen. Met veel plezier hebben wij deze zeer amusante en goedhartige handelaar geholpen.

“Dankzij Global Vista kunnen inwoners van Herzele een virtueel bezoek brengen aan de winkel, in tijden van Corona was dat zeer welkom. Via de virtuele tour heb ik ook enkele verkopen gedaan door mensen die met een screenshot lieten weten waarin ze interesse hadden. Kortom ik ben zeer tevreden met het resultaat van Global Vista. -*Patrick Sterck, zaakvoerder Patrick’s Vintageshop  – “

By Koen Van den Berghe

autohandelaar MCS AALST

Garage MCS bestaat ondertussen al enkele jaren en is stilaan een gevestigde waarde in het Aalsterse. Dagelijks vinden vele mensen hun weg naar deze garage voor herstellingen of om er hun nieuwe droomauto te gaan ophalen. Sinds enige tijd hebben de zaakvoerders van MCS een serieuze uitbreiding gedaan door een grote garage nee te poten in het wijngaardveld te Aalst. Om deze vernieuwing in de kijker te plaatsen werd er beroep gedaan op Global Vista om een virtuele tour van het pand te maken. De virtuele tour past perfect in de marketingstrategie van MCS om hun nieuwe locatie kenbaar te maken in groot Aalst en omstreken. Het is daarenboven ook een perfecte tool om op een later tijdstip te integreren in hun website en Facebookpagina.

Smartphone / iphone

De virtuele tour van MCS past zich automatisch aan naar het apparaat dat de potentiële klant gebruikt. Hieronder kan U de weergave zien van hoe dit er uit ziet op een mobiele telefoon.

“Met Global Vista hebben wij de ideale manier gevonden om onze nieuwe garage in de spotlight te plaatsen. – *Jeroen Roelandt, zaakvoerder MCS – “