Recente projecten

GARAGE MCS

Garage MCS te Aalst, een van onze recente projecten,  staat al jaren bekend als een betrouwbare partner voor alle onderhoudswerken aan voertuigen en de aankoop en verkoop van tweedehandswagens. MCS is tevens up-to-date met alle nieuwe technieken en schakelde ons daarom in om een virtuele tour te maken van hun prachtige garage gelegen in het Wijngaardveld te Aalst. 

vaccinatiecentra
zottegem & herzele

Voor de vaccinatiecentra in Herzele en Zottegem hebben wij een 7-stappen virtuele weergave gemaakt. De bedoeling hier was de inwoners in 7 stappen kennis te laten maken met het vaccinatieproces. Het is niet zozeer een virtuele tour zoals gebruikelijk maar eerder  een informatie tour dewelke gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen, jong en oud.

KD Fitness

Op zoek naar een fitness programma dat echt werkt ? Klik dan zeker eens op deze virtuele mini tour van KD Fitness, bezoek de menustructuur ! Jaren ervaring in het coachen en trainen van topsporters tot recreatieve sporters, een echte professional. Voor KD Fitness hebben wij deze mini-tour gemaakt om een simpele weergave te geven van de fitnessruimte.

Patrick's vintageshop

Een van onze eerste projecten. De virtuele tour laat iedereen zeer gemakkelijk een online bezoek brengen aan de winkel. Wij hebben reeds vernomen van de eigenaar van de winkel dat de virtuele tour hem al verschillende nieuwe klanten heeft opgebracht. Volgens Patrick zijn er ook al meer mensen langsgekomen van buiten Herzele. 

nieuw
't Schitterend Ongeluk @ Herzele

Wij hebben voor het restaurant ’t Schitterend Ongeluk onlangs een virtuele tour gemaakt. Dankzij deze tool hebben potentiële klanten nu de online mogelijkheid om een virtueel bezoek te brengen aan het restaurant. Meestal willen mensen tijdens hun zoektocht naar een restaurant immers dat beetje extra info alvorens een tafeltje te reserveren. Met een virtuele tour bent U als uitbater 100% & 360° transparant.

In de virtuele tour hebben wij een menustructuur geïntegreerd waarin er snelkoppelingen liggen naar de website van het restaurant. Potentiële klanten kunnen zo vanuit de virtuele tour bijvoorbeeld de menu’s bekijken of zelfs onmiddellijk hun tafel reserveren.

Voor de uitbater van het restaurant kan de virtuele tour deel uitmaken van iedere toekomstig bericht die hij of zij  op sociale media plaatst. Gewoon de snelkoppeling vermelden na Uw bericht en iedereen kan de link gebruiken. Een zeer handige tool en een  eenmalige investering om jaarlijks tientallen keren of zelfs meer te gebruiken.

Ook handig zijn de statistieken die de virtuele tour genereert via Google Analytics, zo weet U als zaakvoerder het bereik van Uw sociale media berichten en kan U beter en gerichter gaan adverteren.

Meer weten over de mogelijkheden voor Uw handelszaak, restaurant, … ? Aarzel niet om mij te contacteren. Ik informeer U met veel plezier.

Volg ons op sociale media