Recente projecten

GARAGE MCS

Garage MCS te Aalst, een van onze recente projecten,  staat al jaren bekend als een betrouwbare partner voor alle onderhoudswerken aan voertuigen en de aankoop en verkoop van tweedehandswagens. MCS is tevens up-to-date met alle nieuwe technieken en schakelde ons daarom in om een virtuele tour te maken van hun prachtige garage gelegen in het Wijngaardveld te Aalst. 

vaccinatiecentra
zottegem & herzele

Voor de vaccinatiecentra in Herzele en Zottegem hebben wij een 7-stappen virtuele weergave gemaakt. De bedoeling hier was de inwoners in 7 stappen kennis te laten maken met het vaccinatieproces. Het is niet zozeer een virtuele tour zoals gebruikelijk maar eerder  een informatie tour dewelke gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen, jong en oud.

KD Fitness

Op zoek naar een fitness programma dat echt werkt ? Klik dan zeker eens op deze virtuele mini tour van KD Fitness, bezoek de menustructuur ! Jaren ervaring in het coachen en trainen van topsporters tot recreatieve sporters, een echte professional. Voor KD Fitness hebben wij deze mini-tour gemaakt om een simpele weergave te geven van de fitnessruimte.

Patrick's vintageshop

Een van onze eerste projecten. De virtuele tour laat iedereen zeer gemakkelijk een online bezoek brengen aan de winkel. Wij hebben reeds vernomen van de eigenaar van de winkel dat de virtuele tour hem al verschillende nieuwe klanten heeft opgebracht. Volgens Patrick zijn er ook al meer mensen langsgekomen van buiten Herzele. 

Deze tour wordt momenteel geüpdatet.

nieuw
't Schitterend Ongeluk @ Herzele

Momenteel zijn we bezig met het virtualiseren van een gekend restaurant in Herzele. De uitbater wil via deze weg zijn restaurant een modern imago aanmeten en tegelijk meer mensen aantrekken van buiten de gemeente. Iets dat ongetwijfeld het geval zal zijn wanneer men het prachtige en unieke interieur van deze zaak online zal zien. De virtuele tour is ook perfect voor mensen die een feest willen organiseren om een idee te krijgen van de indeling van de zaak, en de mogelijkheden. Ook gaan wij een volledige nieuwe menustructuur opmaken met daarin snelkoppelingen naar de website van het restaurant zodat bezoekers onmiddellijk toegang hebben tot de menukaarten etc.

Volg ons op sociale media