voor wie

Tal van sectoren

IMMO

De immosector is de sector waar virtuele tours al het meest zijn doorgedrongen. De COVID-19 pandemie heeft deze evolutie nog sterk versterkt. Een woning online bezoeken in 360° zonder er ooit geweest te zijn is in deze tijd perfect mogelijk.

PARTICULIEREN

Particulieren die zelf hun woning willen verkopen hebben vandaag de dag de mogelijkheid om dezelfde verkooptechnieken te gebruiken als professionele vastgoedkantoren. Hetgeen wij doen voor immokantoren en vastgoedmakelaars doe wij ook voor particulieren. Ook bij de marketing kunnen wij helpen.

ZELFSTANDIGEN

Tal van kleine zelfstandigen kunnen baat hebben bij een virtuele tour van hun handelszaak, temeer wanneer deze beschikken over een mooie etalage / toonzaal. Virtualiseer Uw handelszaak  en U bent plots 24/7 online te bezoeken.

bedrijven

Voor een groot bedrijf is imago alles. Creëer transparantie door Uw bedrijf 360° open te stellen aan Uw klanten en partners. Wij helpen bij de personal branding door een gepersonaliseerd design.

HORECA

Mensen zijn altijd op zoek naar unieke plekken en locaties om samen te genieten. Laat Uw restaurant online opvallen. Wij integreren graag tal van leuke opties in de tour om de aandacht te trekken en de klanten te informeren. Bijvoorbeeld: integratie van menu’s, foto’s, snelkoppeling naar een reservatie forum… echt alles is bijna mogelijk.

VAKANTIEWONINGEN

Een vakantiewoning boeken op basis van enkele foto’s kan al eens dik tegenvallen. Geef je klanten een realistische weergave door simpelweg via mail of sociale media een virtuele tour van jouw vakantiewoning door te sturen. Wil je refereren naar bezienswaardigheden in de buurt ? Wij kunnen deze integreren. Succes gegarandeerd. Bovendien personaliseren wij de tour naar wens zodat deze past bij Uw concept.

B&B

Idem zoals de vakantiewoningen. Wij integreren graag allerhande informatie, foto’s, animatie en videos om mensen te tonen wat er zoal te doen is in de nabijheid van Uw B&B. Er zijn tal van opties ! Overtuig mensen om bij U te logeren met een professionele virtuele tour op maat. Differentieer Uzelf van de concurrentie.

SCHOLEN

Mama’s en papa’s die hun baby/peuter/kleuter moeten toevertrouwen aan een school weten graag waar ze hun kinderen afzetten. Ga daarom voor 360° transparantie. Stuur nieuwe leerlingen in het lager en hoger onderwijs een virtuele tour zodat ze de school leren kennen en zichzelf zelfzekerder voelen op de eerste schooldag. Wij kunnen de virtuele tour volledig personaliseren. Integratie video, foto, tekst, documenten downloaden… nagenoeg alles is mogelijk.

OVERHEID

De taak van een overheid bestaat er in om zijn burgers te informeren. Wij virtualiseren graag de openbare gebouwen, cultureel erfgoed en instelingen om aan deze verwachting tegemoet te komen. Virtuele tours van Global Vista kunnen in zeer grote mate gepersonaliseerd worden.

EVENEMENTEN

Voorafgaand een evenement kunnen wij een gepersonaliseerde virtuele tour maken zodat men deze kan gebruiken in promotiecampagnes etc.

feestzalen

Mensen die een bruiloft, communie, verjaardag etc. voorbereiden zijn vaak op zoek naar een ruimte die geschikt is. Stuur een virtuele tour uit naar potentiële huurders. In deze tour kunnen wij perfect alles integreren om duidelijk te maken wat er zoal voorhanden is en wat de mogelijkheden zijn van de ruimte.

verzekeringen

Schade gevallen vastleggen met 360° foto’s / video. Global Vista kan perfect opnames online bewaren of overmaken op USB / beelddrager. Altijd handig om een bepaalde staat van een locatie te bevriezen in de tijd. Deze beelden kunnen gebruikt worden als bewijsmateriaal voor de rechtbank bij eventuele geschillen.

overige

Er zijn nog tal van andere mogelijkheden waar VR een toepassing kan vinden. 

Mobilhome sector, uitvaartsector, ziekenhuizen, etc..

Volg ons op sociale media