Wie is global vista ?

Koen Van den Berghe

oprichter / zaakvoerder

Hallo, mijn naam is Koen, 36 jaar en  woonachtig te Herzele.

in juli 2020, volle coronacrisis,  besloot ik om Global Vista op te richten nadat ik opgemerkt had dat er een  enorme noodzaak was aan meer digitalisering bij lokale ondernemers. Covid-19 maakte immers op een  zeer intrieste en pijnlijke wijze duidelijk hoe we in het bedrijfsleven  afhankelijk zijn van sociale, en in het bijzonder,  fysieke contacten.

De impact van Covid-19 was immens en veranderde onze maatschappij navenant.  Zelfstandigen werden plots verplicht om de deuren te sluiten, handelszaken met prachtige toonzalen en vitrines werden  ingevolge COVID-19  voor meer dan een jaar in complete lock-down geduwd, vastgoedmakelaars kregen een verbod om  huisbezoeken te doen, en nog zoveel meer … Kortom de doodsteek voor zeer veel ondernemers. 

Een zeer opvallend gegeven was dat alle online platformen, in tegenstelling tot de lokale handelaars,  een piek noteerden in verkoop, transacties en gebruik. Mensen werden immers in een meer technologische wereld gedwongen tengevolge de pandemie. Hierdoor werden handelaars  zich plots zeer bewust van het belang van een sterke online profilering en positionering. En gezien de geschiedenis zich maar  steeds blijft herhalen is dat maar goed ook.

DOEL

Met Global Vista wil ik daarom kleine en grote  ondernemers, immokantoren, vastgoedmakelaars  en zelfs particuliere verkoper/verhuurders adviseren en een extra tool aanreiken om digitaler te gaan. Ik wil voorzien in een platform dat een  compleet nieuwe extra  dimensie geeft aan de handelsactiviteiten van ondernemers. 

Onze service is voor zelfstandigen fiscaal aftrekbaar en een grote stap in de richting van de huidige technologische evolutie, een evolutie waaraan we allen moeten deelnemen om competitief te blijven in de toekomst. Twijfel dus niet en neem de digitale express met Global Vista.

"If you are not getting better you are getting worse"

Virtualize Your Business today

Volg ons op sociale media